over mijzelf

Sandra CamoeirasIk ben Sandra Camoeiras (1977), geboren en getogen Haarlemse, afgestudeerd psycholoog (2000) en biodynamisch therapeut (2012).

Ik heb klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na een 1-jarige massage opleiding, besloot ik de 5-jarige opleiding tot biodynamisch therapeut te volgen aan het Instituut voor Biodynamische Psychologie. Biodynamische therapie is een vorm van lichaamsgerichte therapie. Lees hier meer over op de website van het instituut waar ik ben afgestudeerd (www.biodynamischepsychologie.nl)

Op dit moment werk ik -naast mijn praktijk- drie dagen in de week als psycholoog bij de Jutters, Centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie in Den Haag. Ik geef individuele begeleiding en therapie aan kinderen en jongeren die angst- en/of stemmingsklachten hebben.

Sinds januari 2014 is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan; mijn eigen praktijk. Kernbegrippen hierbinnen zijn; betrokken, vertrouwd, compassie, humor, nuchter, verbindend. 

Ik ben getrouwd en heb twee vrolijke en energieke zoontjes (geboren in 2009 en 2012). Ik houd van de natuur; wandelen in het bos, hutten bouwen met de kinderen, fietsen door het duinlandschap, zoeken naar schelpjes op het strand. Kortom, actief samen zijn in de buitenlucht.

Hardlopen helpt me om mijn hoofd leeg te maken en ruimte te geven aan nieuwe ideeën en plannen. Ik geniet intens van uitgebreid koken en gezellig samen eten.

Lees hier mijn huidige aanbod, de tarieven en neem contact op als je nog vragen hebt.