groepslessen

In je bevallingsverlof staat alles in eerste instantie in het teken van jullie baby. Tussen de kraambezoeken, luiers, middagslaapjes en afspraken bij het consultatiebureau door, heb je soms gewoon behoefte aan rust en aandacht voor jezelf. Samen aanwezig zijn met andere prille moeders en te weten dat jullie dezelfde levensfase doormaken, geeft een gevoel van verbinding. 

De groepslessen bestaan uit geleide meditaties (2 tot 3 per keer), die in totaal ongeveer 40 minuten duren. De focus ligt op jezelf. Na elke oefening is er de mogelijkheid om je ervaring van die oefening met de groep te delen. Dit kan herkenning geven en verdiept tevens de beleving van de oefening.  

Baby’s tot ongeveer 4 maanden zijn uiteraard van harte welkom in maxi-cosi of draagdoek. Borst- of flesvoeding geven, vasthouden, troosten of in slaap wiegen kan tijdens de sessies gecombineerd worden met de meditaties. 

Neem een goedgevulde luiertas voor je baby mee en een extra vest of dekentje voor jezelf. En als je het fijner vindt om zonder je baby te komen dan is dat natuurlijk ook prima. Graag tot gauw!

klik hier voor de eerstvolgende lesdata.

Tip: als je het contact met je baby wilt verdiepen, geef je dan op voor de baby massage cursus en gun jezelf een mama massage!