zwangerschapscursus

Tijdens de Bewust Zwanger groepscursus wordt informatie gegeven over de ontwikkeling van de baby tijdens je zwangerschap. Deze zwangerschapscursus bestaat voornamelijk uit verschillende oefeningen, zoals; geleide meditatie,  ademhalingsoefeningen, (zelf)massage en lichte bewegingsoefeningen. De oefeningen helpen je om af te stemmen op jezelf en contact te maken met je baby. Uiteraard is er ook tijd om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

De zwangerschapscursus bestaat uit 5 lessen van 60 minuten. Er zijn daarnaast 3 avondlessen inbegrepen van elk 1,5 uur, waarbij je samen met je partner naar de cursus komt. Tijdens deze drie lessen bespreken we hoe een bevalling verloopt, hoe belangrijk de rol is van de partner en doen we oefeningen die tijdens de bevalling van pas zullen komen. Twee á drie maanden na afloop van de cursus is er een terugkomdag met alle ouders en baby's van de groep om ervaringen uit te wisselen en te pronken met jullie prachtige kindjes. 

Je kunt deze cursus volgen als je aan het einde van de cursus tussen de 32 en max 37 weken zwanger bent. Aanmelden kan vanaf 20 weken. Zie in de agenda wanneer de eerstvolgende groepscursus start. Meld je nu aan.

Heb je liever individuele lessen thuis; in je eentje, samen met je partner of met een door jou samengestelde groep? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

lees ook over de mamma massage; heerlijk een momentje voor jezelf (uiteraard ook heerlijk voor aanstaande pappa's)!