individuele zwangerschapsbegeleiding

Mijn individuele zwangerschapsbegeleiding vormt een ankerpunt waarin de focus ligt op ontspanning, bewust zijn van je lichaam en contact maken met jullie groeiende baby in je buik. Geleide meditatie, creatieve uitingsvormen, beweging en (zelf)massage kunnen ingezet worden om op een niet verbale manier stil te staan bij je zwangerschap en bijbehorende emoties. Het aantal sessies kunnen we -afhankelijk van je situatie- onderling afstemmen.

Tijdens een zwangerschap hebben stressvolle gebeurtenissen meer impact op jou, je stemming en de mate waarin je stil kunt staan bij de zwangerschap. Een ongeplande zwangerschap, werkloos raken, de beëindiging van een relatie of het verlies van een dierbare kunnen allemaal zorgen voor extra spanningen rondom je zwangerschap. Maar ook angst voor de bevalling, onzekerheid over het moederschap en nare ervaringen uit het verleden kunnen een donkere schaduw werpen op deze tijd.

Mijn individuele zwangerschapsbegeleiding kan je helpen te vertrouwen op je lichaam, je gevoel en je intuïtie. Ademhalingsoefeningen helpen je focussen op het hier en nu, massages kunnen helpen om te ontspannen, creatieve werkvormen kunnen helpen om je gevoel te uiten zonder woorden.

De individuele sessies kunnen geheel of deels plaatsvinden samen met je partner of een andere belangrijke persoon. Informeer naar de mogelijkheden om de sessies bij jou thuis plaats te laten vinden. Ik bied een voordelig pakket aan van 8 sessies, die je naar behoefte kunt uitbreiden per sessie (reguliere prijs).

lees meer over de Bewust Zwanger groepslessen en de mama massage