werkwijze

Tijdens individuele biodynamische therapiesessies help ik je contact te maken met je gedachten en gevoelens. Ik bied je hierbij de ruimte om te vertrouwen op de wijsheid van je lichaam. Je lichaam vormt immers de toegang tot het verwerken van wat was, het accepteren van wat is en het open staan voor wat komen gaat. 

Ik maak tijdens de therapie gebruik maken van verschillende werkvormen; geleide meditaties, creatieve uitingsvormen, beweging en massage. Vaak wisselen woorden en ervaringen elkaar tijdens een sessie af. Het gesproken woord helpt om je opgedane ervaringen uit de sessie betekenis te geven en in breder perspectief te plaatsen. Zo worden heden, verleden, binnen en buiten verbonden met het hier en nu.

Via het contactformulier of per telefoon kun je extra informatie vragen of een vrijblijvend intakegesprek aanvragen. In het intakegesprek maken we kennis met elkaar en laat ik je kort mijn werkwijze ervaren. We bespreken je situatie en je hulpvraag en we stellen (voorlopige) behandeldoelen vast. Op deze manier geven we richting aan de sessies. 

De sessies duren 5 kwartier (intake 90 min). De therapie wordt elke 5 sessies geëvalueerd, waarna je behandeldoelen bijgesteld of verfijnd worden. Na elke sessie krijg je een factuur per mail.

Lees meer over mijn tarieven