groepslessen

De groepscursus bestaat uit 8 wekelijkse sessies, die een wekelijks terugkerende mogelijkheid vormen om een moment te nemen voor jezelf in het bijzijn van anderen. We komen samen maar richten ons op onszelf. De lessen zijn op zichzelf staande geleide meditatiesessies van zo’n 40 minuten. Er is tijd om rustig aan te komen en na afloop rustig te vertrekken. Er worden twee of drie verschillende meditatievormen per keer gedaan. Soms stil zittend, dan weer staand, licht bewegend, met muziek, in stilte, met een schrijf- of tekenopdracht. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie. Deze lessen zijn een laagdrempelige, makkelijk vol te houden vorm van bewust worden. Ik maak veelvuldig gebruik van oefeningen die o.a. voortkomen uit de Mindfulness stroming.

Na elke meditatievorm is er de mogelijkheid om ervaringen te delen. Op deze manier is er gericht onderling contact tussen de deelnemers met betrekking tot de zojuist beleefde oefening. 

Je kunt kiezen of je op een meditatiekussentje op de grond zit of op een stoel.

Trek gemakkelijke kleren aan, neem eventueel een schrift mee voor tekeningen, ingevingen of aantekeningen en kom met een extra vest of dekentje(s).

Meld je aan voor een vrijblijvende telefonische intake, waarin we kunnen bespreken of de groepscursus past bij jouw behoefte. 

Tot gauw!

Lees meer over individuele therapie