2016-12-13

verhuisperikelen

Vorige week hebben we ons huis verkocht. Een kleine maand daarvoor hadden we ons nieuwe huis al gekocht. In Spaarndam!

Het was een spannende tijd, ondanks dat ons huis binnen 2 weken verkocht was.  Als je eenmaal een nieuwe woning aanschaft, dan ontstaan er direct ideeën over hoe het leven in dat nieuwe huis in die nieuwe wijk met die nieuwe buurtgenoten zal zijn. En mijn fantasie slaat bij ons nieuwe huis behoorlijk op hol. 

Ik zie het maar als een teken dat de nieuwe stek 'klopt', aangezien mijn hart er harder van gaat kloppen. Niet alleen de woning maar juist de omgeving spreekt mij aan. Het oude vissersdorpje met de mooie sluis, het vele water, de polders, de dorpsschool, het dorpshuis, de dorpskroeg... Ja, ik denk wel dat ik er zal kunnen wennen. En de kinderen des te meer. Die vragen nu al of ze in het spaarne mogen zwemmen... Gezien de huidige temperaturen weet ik dit tot op heden nog redelijk af te houden, maar als we er aan het einde van het voorjaar eenmaal wonen denk ik dat ze de eerste week al een duik hebben genomen.

De praktijk verhuist uiteraard met ons mee. De praktijkruimte aan huis zal uitkijken over het Spaarne... Ik zal de lokale huisartsenpraktijk en de verloskundigenpraktijk informeren over mijn komst en mijn aanbod. Ik hoop dat ik ook in Spaarndam een mooie groepsruimte zal kunnen vinden voor de bevallingscursussen. Misschien ook wel bij het consultatiebureau?

Ik houd jullie op de hoogte!